Schoolgids

 Klik hieronder voor de schoolgids:  

foto schoolgids 2020 21

Mogelijk kent u de school al uit verhalen van andere ouders, uit eigen ervaring als oud-leerling, of zit uw kind al op basisschool Scharn. Maar misschien is deze schoolgids wel de eerste kennismaking met onze school. In alle gevallen hopen wij dat deze gids u de informatie geeft, die u wenst.  


In deze gids informeren wij u over onze manier van werken. Bovendien vertellen wij in deze gids wat u van ons mag verwachten en hoe wij ons onderwijs hebben georganiseerd. Ons streven is om in deze schoolgids zo duidelijk en informatief mogelijk te zijn naar ouders en andere belangstellenden.  

Wij hopen dat u deze gids met veel plezier zult lezen. Indien u vragen of opmerkingen heeft naar aanleiding van deze gids, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.

Voor nieuwe ouders: alleen uit een schoolgids leert u een school niet kennen. Wilt u iets van de sfeer proeven en een indruk krijgen van de werkwijze, kom dan gerust eens langs. Maak voor een kennismakingsgesprek, incl. rondleiding een afspraak via Nancy de Winter, administratief medewerker, 043-3620565 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Namens het team en medewerkers van basisschool Scharn,

Marcel Janssen,

directeur.

 

 

MosaLira

mosalira

Communicatie

Onze Leerling